AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek süpürmek

Kahve falında ekmek süpürmek

Kahve falında ekmek süpürmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek süpürmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz.

Kahve falında ekmek kırıntılarını süpürmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek kırıntısı süpürmek alım gücünün artmasına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek süpürmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gübre süpürmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek bol kazançlı bir işe girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına rivayet eder.

Kahve falında karıncaları süpürmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında odayı süpürmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir