AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal ağacına çıkmak

Kahve falında portakal ağacına çıkmak

Kahve falında portakal ağacına çıkmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, herhangi zarara uğramayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında portakal ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında portakal ağacına çıkmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta portakal görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan portakal koparmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında portakal ağaç görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına inanılır.

Kahve falında portakal ağacı görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir