AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedef kolye takmak

Kahve falında sedef kolye takmak

Kahve falında sedef kolye takmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işaret eder.

Kahve falında sedef kolye takmak gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Kahve falında sedef kolye takmak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine yorulur.

Kahve falında sedef kolye görmek işlerinin başarılı olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında sedef görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sedef olmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sedef bilezik görmek borçların sonlandırılacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sedef taşı görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sedef hastası olduğunu görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına inanılır.

Kahve falında sedef takı görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir