AnaSayfa / Genel / Kahve falında tas içinde süt görmek

Kahve falında tas içinde süt görmek

Kahve falında tas içinde süt görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, önün açılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında tas içinde süt gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Kahve falında tas içinde süt görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında tasta süt görmek patron koltuğuna geçeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir tas süt görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tasın içinde su görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tas içinde su içmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında tas içinde su görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tas çorba görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına inanılır.

Kahve falında banyo tası görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir