AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş bulmak

Kahve falında taş bulmak

Kahve falında taş bulmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında taş bulmak gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında kıymetli taş bulmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı yüzük bulmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş bulmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşın altında para bulmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında pırlanta taş bulmak tartışmalı durumların sona ereceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına inanılır.

Kahve falında yüzük taşını bulmak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında taşlı küpe bulmak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında zümrüt taşı bulmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir