AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın altında para bulmak

Kahve falında taşın altında para bulmak

Kahve falında taşın altında para bulmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında taşın altında para bulmak gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında taşın altında para bulmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında para altın bulmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halının altında para bulmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın paralar bulmak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında para ve altın bulmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında altın para bulduğunu görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eski altın para bulmak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına delalettir.

Kahve falında kar altında para bulmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir