AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymetli taş bulmak

Kahve falında kıymetli taş bulmak

Kahve falında kıymetli taş bulmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında kıymetli taş bulmak gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında kıymetli taş bulmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kıymetli taş görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında kıymetli evrak görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında taşın altında para bulmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında değerli taşlar bulmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek taş bulmak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi taş bulmak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında zümrüt taşı bulmak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir