AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüt taşı bulmak

Kahve falında zümrüt taşı bulmak

Kahve falında zümrüt taşı bulmak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşı bulmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Kahve falında zümrüt taşı bulmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında zümrüt taşı görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kendisiyle de gururlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil zümrüt taşı görmek herkesin takdirini toplayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zümrüt taş görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşlı kolye görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, konfor içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir