AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta taş bulmak

Kahve falında pırlanta taş bulmak

Kahve falında pırlanta taş bulmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taş bulmak gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında pırlanta taş bulmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında pırlanta kolye bulmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet eder.

Kahve falında altın ve pırlanta bulmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta bulmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında tek taş pırlanta almak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında pırlanta taş görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalettir.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yolunun açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir