AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri ata binmek

Kahve falında gri ata binmek

Kahve falında gri ata binmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, ona şifa olmayacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri ata binmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında gri ata binmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında gri arabaya binmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ata binmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uysal ata binmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle ata binmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında deniz üstünde ata binmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, günlerini hastanede geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ata binmek ve düşmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızla ata binmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir