AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binen gelin görmek

Kahve falında ata binen gelin görmek

Kahve falında ata binen gelin görmek asil kimselerden çıkacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, canlanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ata binen gelin gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Kahve falında ata binmiş gelin görmek kişinin şansının artacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinin ata bindiğini görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında gelin olup ata binmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelini ata binmiş görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ata binen gelin görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, yanlış bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ata binmiş görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atatürkün ölümünü görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, bunun farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında atatürkün görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir