AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırdığını görmek

Kahve falında bağırdığını görmek

Kahve falında bağırdığını görmek büyük bir servete kavuşacağına, işlerin bozulacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kafasının rahatlayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kötü duygularını yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırdığını gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz.

Kahve falında kalabalığa bağırmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında acıyla bağırmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında acıdan bağırmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, yarınlarına umutla bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneanneye bağırmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının bağırdığını görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini bağırmak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında polise bağırmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye bağırmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir