AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşle tartıştığını görmek

Kahve falında kardeşle tartıştığını görmek

Kahve falında kardeşle tartıştığını görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşle tartıştığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında kardeşle tartıştığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında kardeşiyle tartıştığını görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinle tartıştığını görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının tartıştığını görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablayla tartıştığını görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin tartıştığını görmek hastalıkların biteceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına inanılır.

Kahve falında tartışma yapmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalettir.

Kahve falında annesiyle tartıştığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir