AnaSayfa / Genel / Kahve falında tartıştığını görmek

Kahve falında tartıştığını görmek

Kahve falında tartıştığını görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında tartıştığını gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında ağız tartışması yapmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın tartıştığını görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşiyle tartıştığını görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında komşuyla tartıştığını görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında annesiyle tartıştığını görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişinin tartıştığını görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işarettir.

Kahve falında anne baba tartışması görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisiyle tartıştığını görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir