AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle tartışıp ayrılmak

Kahve falında sevgiliyle tartışıp ayrılmak

Kahve falında sevgiliyle tartışıp ayrılmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle tartışıp ayrılmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Kahve falında sevgiliyle tartışıp ayrılmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle tartıştığını görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle tartıştığını görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisiyle tartıştığını görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kardeşle tartıştığını görmek hüsrana uğratacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusuyla tartıştığını görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalettir.

Kahve falında tartışan insanlar görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında birinin tartıştığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir