AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusuyla tartıştığını görmek

Kahve falında komşusuyla tartıştığını görmek

Kahve falında komşusuyla tartıştığını görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında komşusuyla tartıştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Kahve falında komşusuyla tartıştığını görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında komşuyla tartıştığını görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına inanılır.

Kahve falında tartışan çift görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında akrabayla tartıştığını görmek rahat bir hayata sahip olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tartışanları görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında tartışma yaşamak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalarla tartıştığını görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, rızkının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir