AnaSayfa / Genel / Kahve falında tartıda tartıldığını görmek

Kahve falında tartıda tartıldığını görmek

Kahve falında tartıda tartıldığını görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, herkesin rahat edeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tartıda tartıldığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı faydalı tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında tartıda tartıldığını görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tartıda tartılmak kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında tartı görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, haram mala inanılır.

Kahve falında tartıya çıkmak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tartısma görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk tartı görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına yorulur.

Kahve falında baskülde tartılmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında kantarda tartılmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir