AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskülde tartılmak

Kahve falında baskülde tartılmak

Kahve falında baskülde tartılmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, dünya mallarının çoğalacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında baskülde tartılmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.

Kahve falında baskülde tartılmak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalettir.

Kahve falında baskülde tartıldığını görmek işinde çok ilerleyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baskül almak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında baskül görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında basküle çıkmak kariyer sahibi olacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine inanılır.

Kahve falında bozuk baskül görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tartıda tartılmak işlerini hafifleteceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kantarda tartılmak pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir