AnaSayfa / Genel / Kahve falında kantarda tartılmak

Kahve falında kantarda tartılmak

Kahve falında kantarda tartılmak bazı konularda konuşulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ağız tadından olacağına, dileklerin kabul olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına rivayet eder.

Kahve falında kantarda tartılmak gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Kahve falında kantarda tartılmak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el kantarı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Kahve falında kantar görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalettir.

Kahve falında baskülde tartılmak hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baskülde tartıldığını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilo tartılmak çok büyük çaba sarf edeceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında tartıda tartılmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tartıda tartıldığını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir