AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk tartı görmek

Kahve falında bozuk tartı görmek

Kahve falında bozuk tartı görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, erken evlilik yapacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kötü yola sapmayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk tartı gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlar, tahmini zor hareketler söz konusu olabilir.

Kahve falında bozuk tartı görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tartı görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında tartıya çıkmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında tartıda tartılmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında tartıda tartıldığını görmek sorumlu tutacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tartısma görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski bozuk para görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli bozuk para görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir