Kahve falında tartısma görmek

Kahve falında tartısma görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, işiyle nam salacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tartısma gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Kahve falında tartı görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında tartıda tartılmak onlara hayrının dokunacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında tartıya çıkmak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalettir.

Kahve falında tartıda tartıldığını görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yapılan işte ustalaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tartısma görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında bozuk tartı görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir