Kahve falında tartıya çıkmak

Kahve falında tartıya çıkmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, zor günlerin geride kalacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında tartıya çıkmak gördüyseniz:

  • Aslında biraz da kendinize güven eksikliğiniz var.

Kahve falında tartıya çıkmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tartıda tartıldığını görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ünleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk tartı görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tartısma görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında tartı görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hanesine bolluk geleceğine delalet eder.

Kahve falında tartıda tartılmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrı eve çıkmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamura batıp çıkmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir