AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates ekmek

Kahve falında patates ekmek

Kahve falında patates ekmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kendine geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında patates ekmek gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Kahve falında patates ekmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya patates ekmek bir ömür olacağına, tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası patates yemek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine yorulur.

Kahve falında patatesli ekmek görmek işlerin yoluna gireceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ekmek arası patates görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye patates ekmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek ve patates görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında patates ekmek yemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir