AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya kavun ekmek

Kahve falında tarlaya kavun ekmek

Kahve falında tarlaya kavun ekmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlaya kavun ekmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında tarlaya kavun ekmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada kavun görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında kavun tarlası görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına inanılır.

Kahve falında karpuz kavun ekmek kafasının sakinleşeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kavun ekmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir