AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada kavun görmek

Kahve falında tarlada kavun görmek

Kahve falında tarlada kavun görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tarlada kavun gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden veya yatırımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya kavun ekmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kavun tarlası görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına inanılır.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada kavun görmek Allah katında yükseleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavun almak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavun çekirdeği görmek daha pozitif biri olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir