AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek emrinde insan çalıştıracağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, maaşının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet eder.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz vs kavun görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz kavun ekmek aile hayatının kötüye gideceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına inanılır.

Kahve falında karpuz kavun yemek gerginliğin biteceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz kavun görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir