AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, gelişmelerin olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında karpuz kavun tarlası gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek doğru yatırımlar yapacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek hayatının başarılarla dolacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz ve kavun görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz kavun görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz kavun ekmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında kavun karpuz satmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir