AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya ekmek

Kahve falında tarlaya ekmek

Kahve falında tarlaya ekmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, elinize para geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya ekmek gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Kahve falında tarlaya kavun ekmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya patates ekmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada ekmek görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya marul ekmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya ekmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında tarlaya darı ekmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sıkıntılarını atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir