AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta patlıcan görmek

Kahve falında ağaçta patlıcan görmek

Kahve falında ağaçta patlıcan görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını inanılır.

Kahve falında ağaçta patlıcan gördüyseniz:

  • Yakın olabileceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirici girişimlerde bulunmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ağaçta patlıcan görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan patlıcan toplamak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında patlıcan kesmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında çiğ patlıcan yemek baht açıklığına ve şansın döneceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah patlıcan görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan bahçesi görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan sulamak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada patlıcan görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir