AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan bahçesi görmek

Kahve falında patlıcan bahçesi görmek

Kahve falında patlıcan bahçesi görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan bahçesi gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Kahve falında patlıcan bahçesi görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede patlıcan görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede patlıcan toplamak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden patlıcan toplamak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan patlıcan almak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Kahve falında kızartılmış patlıcan görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında topan patlıcan görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan bostanı görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir