AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan kesmek

Kahve falında patlıcan kesmek

Kahve falında patlıcan kesmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, hainlik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan kesmek gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında patlıcan kesmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet eder.

Kahve falında patlıcan sulamak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş patlıcan görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, musibetlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan turşusu görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru biber patlıcan görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş patlıcan görmek maddi güç elde edeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye patlıcan görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında patlıcanı dalında görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir