AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan sulamak

Kahve falında patlıcan sulamak

Kahve falında patlıcan sulamak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında patlıcan sulamak gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında patlıcan sulamak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında patlıcan oyduğunu görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, parasına da para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında patlıcan dolma yemek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında ekilmiş patlıcan görmek korkularının üzerine gideceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında biber patlıcan kurusu görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında acı patlıcan yemek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden patlıcan almak strese gireceğine, gergin olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir