AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan patlıcan toplamak

Kahve falında ağaçtan patlıcan toplamak

Kahve falında ağaçtan patlıcan toplamak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yeni işler alacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan patlıcan toplamak gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Kahve falında ağaçtan patlıcan toplamak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta patlıcan görmek sorunlarının yakında biteceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden patlıcan toplamak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bahçede patlıcan toplamak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcan toplamak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah patlıcan toplamak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, zorlukların giderileceğine alamet eder.

Kahve falında patlıcan topladığını görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına işarettir.

Kahve falında biber patlıcan toplamak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir