AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah patlıcan görmek

Kahve falında siyah patlıcan görmek

Kahve falında siyah patlıcan görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah patlıcan gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Kahve falında siyah patlıcan toplamak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Kahve falında siyah patlıcan görmek maddi durumunun düzeleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan yemek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden patlıcan almak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolmalık patlıcan görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında patlıcan satmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında patlıcan içi yemek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir