AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan tarlası görmek

Kahve falında soğan tarlası görmek

Kahve falında soğan tarlası görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, rızkının azalacağına, amaçlarına ulaşacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında soğan tarlası gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda parayla ilgili bazı soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında kuru soğan tarlası görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalet eder.

Kahve falında soğan tarlası görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek engellerin aşılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya soğan dikmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak kazancın arttırılacağına, kişinin şansının artacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir