AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada marul görmek

Kahve falında tarlada marul görmek

Kahve falında tarlada marul görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, herkesin önünde olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında tarlada marul gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Kahve falında tarlada marul toplamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında marul tarlası görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Kahve falında tarlada marul görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tarlaya marul dikmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya marul ekmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük marul görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında çok marul görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda marul görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, maddi gücünün katlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir