AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul tarlası görmek

Kahve falında marul tarlası görmek

Kahve falında marul tarlası görmek desteksiz kalacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında marul tarlası gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Kahve falında tarlaya marul ekmek mutlu günler yaşanacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet eder.

Kahve falında marul tarlası görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada marul görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, yaptığı işte sivrileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada marul toplamak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işarettir.

Kahve falında tarlaya marul dikmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillik marul görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında marul maydanoz görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında marul salatası yemek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, korkularının sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir