AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda marul görmek

Kahve falında pazarda marul görmek

Kahve falında pazarda marul görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına delalettir.

Kahve falında pazarda marul gördüyseniz:

  • Anılarınızın üzerinden geçmeniz ilerlemek için gerekli cevapları bulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında pazarda marul görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, zenginlik kazanacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan marul almak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı marul görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında marul koparmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük marul görmek sıhhat ve moral bulacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbek marul görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, masrafların altında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında marul ve soğan görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir