AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok marul görmek

Kahve falında çok marul görmek

Kahve falında çok marul görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok marul gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda ya da yardım faaliyetlerinde yer almanız bir anlaşmaya ya da para getirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında bahçede marul görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında marul vermek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalet eder.

Kahve falında marul fidanı görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında marul salatası yemek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulur.

Kahve falında tarlaya marul ekmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek yükseldikçe yükseleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan marul görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine delalettir.

Kahve falında pazarda marul görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir