AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük marul görmek

Kahve falında küçük marul görmek

Kahve falında küçük marul görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kapanan kapıların açılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük marul gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Kahve falında küçük marul görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında marul aldığını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında marul ve maydanoz görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına delalet eder.

Kahve falında marul maydanoz görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında marul sulamak ettiği zararları telafi edeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böcekli marul görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işinde ustalaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden marul toplamak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz marul görmek dünya malı elde edeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir