AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun çekirdeği görmek

Kahve falında kavun çekirdeği görmek

Kahve falında kavun çekirdeği görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kişinin geri planda kalacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına işarettir.

Kahve falında kavun çekirdeği gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Kahve falında kavun çekirdeği yemek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, alışveriş yapacağına alamet eder.

Kahve falında kavun çekirdeği görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavun tohumu görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kavun görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında çok tatlı kavun yemek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalettir.

Kahve falında olmuş kavun görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında sarı kavun yemek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden kavun almak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir