AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada yeşil biber görmek

Kahve falında tarlada yeşil biber görmek

Kahve falında tarlada yeşil biber görmek dünyasının iyileşmesine, zor ve kötü günlerin geleceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada yeşil biber gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi önemsemeyebilir, manipulatif davranmamakta fayda var.Farklı konulara, yaşam tarzlarına ya da felsefelere ilginizi arttırabilecek tartışmalara katılabilirsiniz.

Kahve falında tarlada yeşil biber görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil biber tarlası görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında tarladan yeşil biber toplamak zengin için yoksulluğa, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Kahve falında tarlada kırmızı biber görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biber tarlası görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber tarlası görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında acı biber tarlası görmek borçlarını bitireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında tarlaya biber ekmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir