AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada ıspanak görmek

Kahve falında tarlada ıspanak görmek

Kahve falında tarlada ıspanak görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, acı veren kazalara, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında tarlada ıspanak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Kahve falında ıspanak tarlası görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada ıspanak görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında ıspanak böreği yapmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı yumurta görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı börek yapmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir.

Kahve falında marul ıspanak görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ıspanak yemek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine alamet eder.

Kahve falında birine ıspanak vermek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir