AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşhaş tarlası görmek

Kahve falında haşhaş tarlası görmek

Kahve falında haşhaş tarlası görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında haşhaş tarlası gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Kahve falında haşhaş tarlası görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşhaş tohumu görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah haşhaş görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında haşhaş görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında haşhaş ekmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşhaş yemek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı ekmek almak işinde başarılı olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir