AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada fındık görmek

Kahve falında tarlada fındık görmek

Kahve falında tarlada fındık görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada fındık gördüyseniz:

  • Aslında boş verip, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında tarlada fındık görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındık tarlası görmek huzurlu bir insan olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde fındık görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık üzüm yemek çok üst mevkilere geleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri fındık görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındık fidanı görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındık fareleri görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz fındık yemek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir