AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık fareleri görmek

Kahve falında fındık fareleri görmek

Kahve falında fındık fareleri görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında fındık fareleri gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında fındık fare görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık fare öldürmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah fındık faresi görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık faresi görmek boş yere korku duyulacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık faresi yemek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındık faresi öldürmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında evde fındık faresi görmek hayattan her istediğini alacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalettir.

Kahve falında fındık fareleri görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir