AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık tarlası görmek

Kahve falında fındık tarlası görmek

Kahve falında fındık tarlası görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işarettir.

Kahve falında fındık tarlası gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Kahve falında tarlada fındık görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye alamet etmektedir.

Kahve falında fındık tarlası görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kabuklu fındık yemek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında fındık ağacı görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işarettir.

Kahve falında fındık ceviz görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında kırık fındık görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, namının yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında fındık atmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, elindeki işi rayına oturtacağına inanılır.

Kahve falında fındık odunu görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir