AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada define bulmak

Kahve falında tarlada define bulmak

Kahve falında tarlada define bulmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada define bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Kahve falında tarlada define bulmak falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında denizde define bulmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında define bulmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan define bulmak kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak sağlık problemleri yaşamayacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın define bulmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının define bulduğunu görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, ayrılanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş define bulmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir