AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde define bulmak

Kahve falında denizde define bulmak

Kahve falında denizde define bulmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde define bulmak gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Kahve falında denizde define bulmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında define altın bulmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda define bulmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan define bulmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet eder.

Kahve falında altın define bulmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, sevindirici şeyler duymaya yorulur.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada define bulmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının define bulduğunu görmek hayatının da zorlaşacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir