AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük çukur görmek

Kahve falında çok büyük çukur görmek

Kahve falında çok büyük çukur görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çok büyük çukur gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında büyük bir çukura düşmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir çukur görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük çukur görmek kazancının da aynı oranda artacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında büyük çukura düşmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukurda su görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukurda oturmak ahiret inancına göre yaşanacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına rivayet eder.

Kahve falında kan dolu çukur görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında çukura düşüp ölmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir